Distribucija

VELEPRODAJA

BOVEX group doo je distributer kako domaćih tako i stranih renomiranih brendova, od kojih izdvajamo:

VITEX

Vitex je jedan od najkvalitetnijih proizvođača boja u grčkoj, čije mišljenje dele i veliki broj stanovnika Balkana. VITEX kao brend je nastao davne 1960. godine i od tada uspešno opstaje na evropskom tržištu. U svom programu imaju proizvode namenje za enterijer, eksterijer, za drvo i metalne površine i za specijalne namene.

SIKA

Sika je švajcarska kompanija koja datira iz davne 1910.godine, a vrlo je značajna u oblasti proizvodnje hemije specijalne namene za građevinarstvo i industriju. Na našem tržištu je dostupna od 2002. godine. Prosto je nezamislivo da se završi neki veliki građevinski projekat, a da se pri tom ne koristi makar jedan proizvod iz širokog Sika asortimana. (npr. Most na Adi, tunel Straževica, most Gazela, Airport City, Metro, itd..)

KNAUF

Multinacionalni proizvođač građevinskog materijala i sistema suve gradnje-je preduzeće osnovano daleke 1932. godine, a osnovala su ga braća Alfons i Karl Knauf. Danas opštepoznata korporacija KNAUF formirana je posle Drugog svetskog rata sa sedištem u Iphofenu, gde se nalazi i postrojenje za dobijanje gipsa. Na našem tržištu je osnovano preduzeće Knauf doo 1995. godine kao komercijalno tehničko predstavništvo, a 2005. godine Knauf Zemun-u kome je pretežna delatnost proizvodnja maltera.

MAXIMA

Firma osnovana 1990. godine, koja je svojim kvalitetom i širokom upotrebom proizvoda postala lider u toj oblasti na našem tržištu. Maxima proizvodi su zastupljeni u svakoj bolje snabdevenoj prodavnici.

DELFIN

Delfin je firma nastala 1999. godine, sa domaćom tehnologijom i svim proizvodima osmišljenim od strane tehnologa firme Delfin. U procesu proizvodnje se koriste sirovine iz uvoza opšepoznatih i renomiranih kompanija.

ZORKA COLOR

ZORKA COLOR je domaća opštepoznata firma sa širokim asortimanom proizvoda, koja je privatizovana 2002. godine i tada postaje jedna od prvih koja je uspešno promenila vlasničku strukturu i postala privatna firma. Politika ove firme je da se zadrži sve što je dobro iz prethodnog perioda, kako kvalitet proizvoda, tehnologije, ali i da se prate svetski trendovi vezani za dizajn proizvoda i tehnologiju izrade proizvoda, uz izuzetnu konkurentnost cena. Tikkurila Zorka dosta ulaže u standardizaciju proizvodnje, 100% zaštitu zaposlenih na radnom mestu i očuvanje životne sredine.

AUSTROTHERM

Austrotherm International je renomirana firma sa sedištem u Austriji koja proizvodi XPS i EPS izolacione materijale, polietilenske proizvode, profile, kao i ploče za unutrašnju gradnju. Austrotherm posluje u 11 zemalja sa ukupno 17 proizvodnih pogona. Od 2001. godine imaju svoju fabriku u Valjevu i sada su lideri na našem tržištu što se tiče ovog programa.

ZVEZDA HELIOS

Ovo je grupacija koja okuplja više od 30 preduzeća u 14 država. Bavi se proizvodnjom boja i lakova za zaštitu i dekoraciju metala i drveta, građevinskih premaza.

HEKEL CERESIT

Henkel predstavlja jednu od najznačajnijih poslovnih grupacija u hemijskoj industriji, sa širokim spektrom proizvoda, koji ima tradiciju dužu od 100 godina. Ceresit fabrike izgrađene su po najvišim tehničko-tehnološkim i ekološkim standardima. U svom asortimanu imaju kompletne sisteme proizvoda za postavljanje keramike, glet mase, praškaste proizvode za hidroizolaciju, sve vrste zaptivača, kao i komletan program za termoizolaciju.

JUB BOJE

Jub predstavlja grupaciju desetinu firmi rasprostranjenih u nekoliko zemalja (Slovenija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Srbija, Makedonija, Mađarska, Češka, Nemačka i Rusija). Ovo preduzeće postoji više od 130 godina i čuveno je po proizvodnji kvalitetnih boja kako za eksterijer, tako i za enterijer.