Ko smo mi?

O NAMA

BOVEX Group je preduzeće koje se bavi uvozom molerskog alata sa brendom BOVEX i veleprodajom boja i lakova. Osnovano je 2000. godine, kao malo porodično preduzeće, sa velikim poslovnim ambicijama.

Zvahvaljujući uvažavanju poslovnih partnera i njihovih ideja, kao i ispunjavanju njihovih zahteva, BOVEX je postao jedan od vodećih uvoznika molerskog alata u Srbiji. Sa odličnim kvalitetom, bogatim asortimanom, povoljnim i nadasve konkurentnim cenama, naša firma veoma uspešno ispunjava zahteve svih kupaca. Politika firme se zasniva na konstantnim inovacijama i usavršavanjima, rastu i razvoju, istraživanju tržišta, kao i izuzetnom uvažavanju konkurencije.

U cilju davanja još bolje i kvalitetnije usluge svim našim kupcima, BOVEX konstantno širi svoju marketinšku mrežu, ali i magacinski prostor. S tim u vezi ponosni smo da Vas upoznamo sa našim novim poslovnim objektom koji se nalazi u Ovči (Ovčanski put 157).

Bovex Beograd

 

Ono što posebno želimo istaći jeste da je jedan od osnovnih principa poslovanja BOVEX-a poštovanje zdrave konkurencije. Samim tim, svi naši kupci uvek mogu računati na najkvalitetniju, najpovoljniju i najbržu uslugu na ovom tržištu.